Service

Service

Benyt vores erfaring og faglig kompetencer

Udvikling

og design

Produktionsoptimering

Konsulent rådgivning

Udvikling og design:

 

Som designkonsulent kan jeg tilbyde en målrettet udviklingsplan

for nyskabende design af døre- og vinduesprofilsystemer.

 

Jeg har ekspertise inden for udvikling af alt inden for døre- og vinduesprofilsystemer og kan tilbyde nye tankegange og designretninger til konstruktører inden for området.

 

Fremstilling og design af prototyper af vindueskomponenter

3D printning af disse af enhver art.

 

 

Produktionsoptimering:

 

Optimering på det jordnære produktionsplan.

Jeg kan tilbyde en gennemgang af produktionsindretningen og analysere på produktionsflow og anbefale optimeringsmuligheder.

 

Gennem analyse af den nuværende virksomheds indretning i produktionen, kan jeg tilbyde en komplet analyse og derved anbefale optimeringsforslag, som kan fremme produktionsflowet i virksomheden.

 

Gennem min tidligere stilling som produktionsleder, kan jeg tilføre virksomheden nye tankegange og optimere flowet i produktionen, med henblik på at forenkle og øge produktionsprocessen.

Konsulent rådgivning:

 

Teknisk konsulentbistand til virksomhedens visionære produktionsinvesteringer. Som konsulent tilbyder jeg min tekniske rådgivning inden for produktionsoptimering og investering på det visionære plan.

 

Jeg kan tilbyde at indgå som teknisk rådgiver når virksomheden skal fastlægge de økonomiske planer for produktionsoptimeringer og investeringer i maskinelle og produktionsmæssige retninger.

 

Jeg har en mangeårig erfaring som produktionsleder og investeringsrådgiver inden for produktionsfaget, og kan i den forbindelse indgå på ledelsesplan når virksomheden skal have fastsat budgetter.

 

+45 20 74 05 71